Jeg hentet Syringa (Chila) på nyåret i 2017, og Hagrid (Enzo) i januar 2022. Begge er fra danske oppdrettere, og nå har de hatt en flott match. Vi har hatt en paring mellom de den 02.04.23. Nå krysser vi fingrene for at det kommer søte små pelslinger i begynnelsen av juni <3 Så blir det da et "Danskt" kull, født i Norge ;-) Både Chila og Enzo er to glade og sosiale hunder. Det er veldig viktig for meg at hunde som jeg har i avl, har hodet "på rett" plass, og at de har disse egenskapene :-) Begge to har tatt blodprøvene T4, TgAA, THS og TLI begynnelsen av 2023, alle prøver var flotte <3

hagrid og Chila

 

Vi håper på en paring mellom Bonita og Just PIx Fox (Luka) i august 2023. Bonita (Dahlia) har flere CERT, og ble også Norges første Eurasier tispe som fikk utdelt det Internasjonale Junior CERTET. Hun er veldig sosial, og den biten med "likegyldighet" til fremmede, har hun ikke oppdaget enda :-) Luka er SE og N UCH og har flere godkjente klasser i Rally Lydighet. Jeg traff Luka første gang som liten valp, og han sjarmete meg i senk, og jeg har fulgt ham siden. Jeg er så takknemlig for at jeg får bruke han <3 Begge har nå tatt blodprøvene T4, TgAA, THS og TLI. Alle prøver var flotte :-) 

Dahlia Luka

 Ved interesse ved disse to kullene, ta kontakt på mail: trude.svarttjonneng@live.no elle ring på tlf: 988 33770

Det er 3-4 som er lovet valp om de vil ha.. INFO: Det ble dessverre ingen paring. Ikke alltid det går som man planlegger, da det tross alt er levende individer. Vi får bare håpe det går neste gang :-)