Chila er bekreftet drektig :-) Så nå venter vi i spenning på hva som vil komme av gutter og jenter rundt 5 juni. Det gledes i heimen nå <3 Det er nå 5 uker siden paringen, så det nærmer seg :-) 

valper

Da er valpene etter DaQela's Syringa og Hagrid blitt 4 uker gamle. De har fått navnene: Capise, Chanto, Carras og Cazzan. Calida, Cenja og Cesja av BenAKi2b-Loved. En herlig gjeng, som til nå har vært veldig rolige, sover, spiser og alt det en valp skal gjøre <3 

Da har Pøbel and Gangster gjengen min flyttet til sine nye hjem, og alt ser ut for å gå veldig bra med de alle sammen. De er spredd litt rund i Norge, og en har flyttet  til Finland. Carras, som har fått navnet Paavo, har nå fått seg en ny storebror, også en Eurasier gutt, og han skal vokse opp i Finland. Chanto, aka Warg, har flyttet til Oslo, Cazzan bor her i Rana, Capise har flyttet til et sted utenfor Harstad, og han skal vokse opp med en Kuwas gutt. Calida, som nå heter Eira bor nå på Sortland, Cenja, nå Stella skal vokse opp i Bodø, og Cesja flyttet til familien sin i Tromsø, hvor hun skal ha masse kontakt med storebror Brazo som også bor dere oppe med sin familie. 

Jeg er veldig imponert over hele kullet, og hvor flott de har taklet flyttingen. De var alle husrene fra første dag, og de takler nye utfordringer på strak arm. Jeg er sååå stolt av de alle <3 Al ære til deres nye familier osm følger opp det jeg har startet opp her før de flyttet. :-)