Gästboksinlägg

Antal inlägg: 6

Namn: Randi Solheim
Tidpunkt: 2023-08-07 19:53
Hvordan vi opplevde å få valp fra BenAki2b-Loved:

Når man har vært så heldig og hatt eurasier i livet sitt i flere år, og den dessverre blir syk og dør, er det en stor sorg og man kan tenke - aldri mer hund. Heldigvis, så kommer man på andre tanker
etter en tid, og det er jeg veldig glad for. Tanken om at jeg ikke kan være uten eurasier slo heldigvis til for fullt.

Jeg møtte Trude for første gang for noen år tilbake, og praten dreide seg selvfølgelig mest om hund. Hun hadde en drøm om å starte oppdrett av hund, og jeg skjønte etter hvert at den denne dama kommer til å oppnå drømmen sin.
Hun og mannen reiser mye på utstilling med hundene sine, og oppnår stadig flotte resultater.

Det ble kurs på kurs, for Trude overlater ingenting til tilfeldighetene. Hun legger sjela si i dette, og jeg tenkte at henne vil kjøpe valp fra en gang. Når jeg nå etter å ha ventet lenge, har kjøpt valp Calida/ aka Eira fra hennes oppdrett, føler jeg meg veldig heldig.
Jeg må innrømme at jeg har hatt noen tlf-samtaler til Trude angående min tvil om jeg klarer å videreføre de gode egenskaper valp fra henne innehar. Trude har vært veldig støttende og overbevist meg om at det vil jeg selvfølgelig klare, og hvis det er noe jeg lurer på sier hun at "da er jeg her". Veldig betryggende å vite.

Vi besøkte Trude og Egon da valpen var 4 uker, og igjen ved henting da valpen var 8 uker. (følte nesten at vi invaderte dere, men neida, vi ble godt mottatt, fikk kaffe og nyyyydelig kake.)

De har det fantastisk tilrettelagt for hundene sine, her har alle hundene det som "plommen i egget".
Valpene, og de voksne hundene deres, har all forutsetning for å bli trygge, sosiale, tillitsfulle og lekne, men kan også slappe av og være i ro, og det er valpen vår et godt bevis på. I tillegg var valpen stueren, og har hittil ikke hatt et eneste uhell inne. Kan man være mer heldig med en valp?

Ved avreise har Trude en veldig fin måte å si "hadet" til valpen på: Vi setter oss i bilen, Trude sier "hadet" til valpen, hva hun sier vet bare hun og valpen.

Dette er en beveget stund, og et bevis på hvor dedikert og glad hun er i valpene hun sender fra seg.

Jeg er SÅ takknemlig for at jeg har fått valp fra BenAki2b-Loved.

Trude og Egon, dokker e gulle go`

Namn: Camilla Sigvaldsen
Tidpunkt: 2023-08-01 22:44
Hvordan opplevde vi det å kjøpe valp fra BenAki2be-loved?

For ca 1,5 år siden bestemte vi oss for at tiden var inne for en ny hund. Eller, dvs, Håvard sporte om vi ikke sku få oss en hund igjen, da smiddes jernet raskt😂 Men, hvilken hund passer til vårt liv? Vi startet søket etter den rasen vi tenkte kunne trives i vår hverdag. Da kom vi over Eurasier. Eurasier? Den hadde vi aldri hørt om. Informasjonen som stod på google passet våre ønsker, men vi higet etter mer informasjon og ville snakke med oppdrettere. Vi oppdaget da at det faktisk er en del oppdrettere i Norge, men ikke så mange i nord. Siden vi ikke hadde noen erfaring med rasen var det noen ønsker/krav til oppdretter. For å nevne de viktigste: ikke for lang avstand, god erfaring med rasen og et engasjement rundt rasen og oppfølging av valpekjøpere.

Vi ble anbefalt Trude/BenAki2be-loved av en oppdretter. Den skjønte behovet vårt for mye informasjon og de mente Trude ville gi oss all den informasjonen vi søkte. Neste tlf gikk dermed til Trude. Det ble en god times samtale med videre kontaktinformasjon til personer i Tromsø med Eurasier slik at vi fikk mulighet til å bli skikkelig kjent med rasen. Etter det har vi i over et år møtt Trude ved flere anledninger. Hver gang har vi fått ny kunnskap om rasen og blitt kjent med hennes engasjement. Vi fikk tilbud om valp fra henne, men at vi da måtte ha tålmodighet til å vente på neste kull sommeren 2023. Valget var enkelt for oss, vi ventet. Verdien av å ha en oppdretter med stor kunnskap, vilje, engasjement, grundig arbeid og ikke minst veldig trivelig person er uvurdeerlig. I tillegg er hun nøye slik at hun kan finne den valpen som passer valpekjøperen.

Etter parringen har vi fått jevnlige oppdateringer og vi har alle vært spent. Da fødselen var over fortsatte oppdateringene. Vi har fått bilder, nesten daglige videoer, informasjon om hvordan valpene klargjøres, fått se arbeidet som legges ned, om vekt, utvikling, aktivitet, informasjon om hva vi må jobbe med og vi har fått sett den kjærligheten valpene får fra begynnelsen. Trude er veldig villig til å dele alle sine erfaringer, både positive og negative.

Vi har vært heldige og har møtt valpene flere ganger, hver gang har vi vært møtt med åpne armer både av Trude, mannen Egon og deres tre Eurasiere.

Ved hentingen brukte vi god tid. Vi var sammen i luftgården en stund før vi gikk gjennom kontrakten. Deretter en innholdsrik valpepakke. Så var det kaffe, kaker og hundeprat. Vi avsluttet med lek i hundegården før vi satt oss i bilen og Trude kom med valpen, Cesja.

Valpen vi har hentet oppleves som trygg, rolig, utforskende, omgjengelig, sosial, glad, leken og er en hjerteknuser. Hun er stueren, lærevillig og vi er imponert over hvor flink den lille allerede er.

Vi sitter igjen med en god følelse og er trygg, trygg fordi vi vet at Trude følger med oss og vi vet at hun bare er en tlf unna. Vi vet også at neste gang vi møtes, så møter hun oss fortsatt med åpne armer. Det eneste negative vi har å si, er at vi skulle ønske at vi bodde nærmere henne og Egon. Men vi gleder oss over at vi blir å treffes mange gang i fremtiden☺️

Tusen takk for tilliten Trude og Egon❤️

Hilsen Camilla og Håvard


Namn: Vidar H Tennvassås
Tidpunkt: 2023-04-30 22:25
Fantastisk flott hjemmeside å fantastisk flotte bilder, så var jo vi en av di heldige som fikk valp fra dere. Det er vi veldig glade for. Så seriøs som der er som oppdretter, er det en sann glede for oss som har fått hund fra dere. Så Trude og Egon dere er bare gull vert for alt dere bidrar med for rasen. Tusen takk 🥰🥰🥰

Namn: Emma Nilsson
Tidpunkt: 2023-03-23 09:59
Fin hemsida! Lycka till med planerna :-)

Namn: Irene Myhrvold
Tidpunkt: 2023-03-21 17:13
Fin hjemmeside og flotte hunder 🥰 Lykke til med valpeplaner og utstillinger fremover.

Namn: Lillian Lindmark
Tidpunkt: 2023-03-21 07:54
Så fin hjemmeside🤗👍Flotte hunder og bilder🐕Masse lykke til videre med alle planer både på utstilling og valpe planer 🤗Blir et travelt, men artig år🥰Du gjør en flott jobb for rasen og hundene dine stå på du er super 🥰👌👍🐕

Skriv ett inlägg i gästboken

Hei. Dette er min gjestebok, og du er velkommen til og legge igjen en hilsen 

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S