Blogginnlegg

En utstillings runde og en liten ferie

Da var vi hjemme igjen etter en runde på 10 dager. Vi fant ut at vi skulle forsøke en gang til før Dahlia blir paret, å få et Svensk CERT på henne, slik at hun kanskje ble Svensk Champion også før hun eventulet ble mamma, så vi meldt oss på i Överkalix. Å siden det ikke var noen tegn på løpetid, så fant vi ut at vi skulle melde på to dager i Tromsø også. En internasjonal, og en Nordisk. Vi hadde kanskjeikke helt troen på CACIB, da hun fortsatt ikke var komme rhelt opp i pels. Men men.. Koselig er det, og vi skulle møte flere med hunder fra oss, samt et par som også var interessert i en valp senere. 

Så vi dro med godt humør, for nå skulle vi også kose osse og slappe av litt en uke, bare vi og hundene. 

Å jammen slo hun til i Sverige, og fikk CK, CERT og BIM, og dro hjem til Norge som Norsk og Svensk UCH, og Benji som stilt i Veteranklassen, ble nummer to med CK. Grommingen. <3 

Turen gikk videre opp til Tromsø, og der har vi bodd i nesten en uke. Vi fikk en super plass, og havet som nærmeste nabo. Nydelig. Fredagen kom, og vi dro for å se på Brazo som skulle stille ut. Og han dro sannelig en hjem det siste CERTET, og ble dermed NORSK utstillings Champion han også. Og siden han fikk et CERT i Finland i fjor sommer, så blir han også Finsk Champion. Lørdagen kom, og vi dro for å stille ut Benji og Dahlia. Og hun KLARTE DET! Hun ble beste tispe med CK, Jubileums CERT, CACIB og BIM. Så nå har vi begynt reisen mot det internasjonale Championatet hennes. Men, om hun blir det, vil bare tiden vise :-) Benji ble 2 beste Veteran med Excellent. Jeg ble så glad, for å få stille denne gutten, er ikke en selvfølgelighet som mange vet. Jeg er bare lykkelig for at han fortsatt er med og vil, og når han gjør det så bra i tillegg, da er det ren lykke. 

Søndagen ble ikke så like bra, med VG på begge to, men vi reiste hjem med de vakreste uansett vi. 

Jeg fikk også herlige nyheter fra Belgia, om Ako, som har deltatt på sin først utstilling, gjorde det kjempebra. Slik jeg forsto det, så ble han 2. beste hanhund i åpen klasse med Res, CERT og RES. CACIB, samt han sjarmerte alle. Han var trivelig mot dommer, og alle folk han møtte, samt alle hunder han traff. DET er en stor glede i hjertet mitt <3 

Å Hagrid gutten da.. Han dro hjem sitt andre CERT samme helg som vi var i Sverige. Nå er han et skritt nærmere sitt Norske championat han også :-) 

Vi har hatt en flott tur, og vi har fått treffe igjen flere av hundene fra oss, samt deres eiere, og første helgen i september arrangerer jeg Nord-Norsk Eurasier treff i Mørsvikbotn i regi av Norsk Eurasierklubb, der jeg er Distrikts kontakt, og har vært det i 10 år. Nå skal denne uken brukes til og planlegge og få lagt på plass de siste detaljer, slik at vi alle får en hyggelig og koselig helg. :-) 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska - Exempel

Avatar

Blogghistorik