Blogginnlegg

Dahlia og Championat

Helgen 24 juni 2023 dro jeg og Dahlia til Bodø for å se om vi klarte og hente hjem det siste CERTET hennes. Og det gjorde vi. Lørdagen stilte hun, og dommeren ga henne det siste CERTET hun trengte for og få sitt Norske Championat, så vi reiste hjem med et stort smil om munnen. Nedrøytet som hun var, var jeg ikke sikker i det helet att om det kom til og gå veien, men dommeren syntes hun var vakker uten pels også. 

Så hjem igjen til de små valpene. jeg har kost meg så mye med de, og det et blitt stille i huset nå som de alle har flyttet. En herlig gjeng som er spredd litt over Norge, fra Oslo i Sør, til Tromsø i Nord, samt en av guttene flyttet til Finland. Heldig vis blir jeg og få se igjen flere av de med jevne mellorom, da det er flere av de som vil prøve seg i utstillingsringen. Kanskje jeg for oppfylt enda en drøm! Nemlig og få stille i oppdretter klassen. Det blir en ny opplevlese, og jeg må sette meg inn i hvordan reglene er der. 

Nå venter vi spendt på når Dahlia skal begynne å løpe, slik at vi kan planlegget uren vår til Sundsvall, og møte med flotte Lukas. Også et kull jeg virkelig gleder meg til. Det blir en ny erfaring og opplevlse og ha et kull på vinterstid, om hun blir drektig, men jeg skal nok klare å stå i det også, så får vi se om jeg holder meg til kun sommerkull etter denne opplevelsen. Men først må hun pares da. Vi venter i spenning :-) 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska - Exempel

Avatar

Blogghistorik